Η Εταιρεία

Η TOP DOG ιδρύθηκε το 2012 στα Χανιά της Κρήτης με σκοπό να σχεδιάσει καινοτόμα προϊόντα καλλωπισμού για κατοικίδια χρησιμοποιώντας φυσικά συστατικά και σύγχρονες τεχνικές μεθόδους με γνώμονα τις ιδιαίτερες ανάγκες των κατοικίδιων.

Η TOP DOG αφουγκραζόμενη τις ανάγκες του κλάδου, των εξειδικευμένων κομμωτών αλλά και των επαγγελματιών του χώρου, έχει καταφέρει να δημιουργήσει μια εκτενή γκάμα προϊόντων η οποία συνεχώς εμπλουτίζεται πάντα με γνώμονα την υγεία και την ευεξία του κατοικίδιου και πάντα αποφεύγοντας τη χρήση συστατικών που έχουν κατηγορηθεί βάση ερευνητικών μελετών για παρενέργειες ή που μπορεί να βλάψουν την υγεία του κατοικίδιου, όπως χρωστικές, parabens, παραφινέλαιο, προπυλενογλυκόλη, φθαλικοί εστέρες και άλλα.

Κάθε προϊόν της TOP DOG συνδυάζει ποικίλα δραστικά συστατικά φυτικής προέλευσης και αιθέρια έλαια που του προσδίδει μοναδικά χαρακτηριστικά  και προσφέρει εκπληκτικά αποτελέσματα καλύπτοντας τις ιδιαίτερες ανάγκες του κάθε κατοικίδιου ξεχωριστά.

Το τμήμα Έρευνας και Ανάπτυξης της εταιρίας ενημερώνεται συνεχώς για νέες έρευνες που σχετίζονται με την ευεξία και την υγεία των κατοικίδιων, δεδομένου ότι ο τρόπος ζωής τους έχει διαφοροποιηθεί σημαντικά στο σύγχρονο κόσμο, καθώς και για νέες μελέτες συστατικών που αποδεικνύουν την ευεργετική τους δράση  σε προϊόντα που σχετίζονται με τη χρήση τους από κατοικίδια.

Έπειτα από την επιτυχημένη πορεία της TOP DOG στην ελληνική αγορά και την κατάκτηση των πρώτων θέσεων στις καρδιές των Ελλήνων καταναλωτών, στόχος της είναι να καταφέρει να διεισδύσει σε νέες αγορές όπου οι απαιτήσεις για ποιοτικά επαγγελματικά προϊόντα είναι μεγάλες.

Top Dog

Φιλοσοφία

Η φιλοσοφία μας συνοψίζεται στις παρακάτω βασικές αρχές και αξίες που διέπουν την καθημερινή λειτουργία μας αλλά και που καθορίζουν το όραμά μας για το μέλλον :

  • Καινοτομία / Τεχνογνωσία: Αναβάθμιση και διερεύνηση της παρούσας γνώσης για την επιδερμίδα και το τρίχωμα των κατοικίδιων και αναζήτηση νέων πρωτοποριακών συστατικών που κάνουν τη διαφορά στα τελικά αποτελέσματα.
  • Δοκιμές σε Ζώα : Κανένα προϊόν μας δεν έχει αλλά και ούτε θα δοκιμαστεί πάνω σε ζώα. Οι πρώτες ύλες ελέγχονται για την ασφάλεια τους με μεγάλη αυστηρότητα και γίνονται εκτενείς εργαστηριακοί έλεγχοι των τελικών προϊόντων με βάση τη χρήση τους για τον καλλωπισμό.
  • Απόδοση / Ποιότητα : Δημιουργία ποιοτικών προϊόντων με σεβασμό πρώτα απ’όλα στις ιδιαίτερες ανάγκες των κατοικίδιων που προάγουν την υγεία και την ευεξία τους, με σεβασμό στον άνθρωπο και το περιβάλλον.
  • Ειδίκευση : Προηγμένα προϊόντα που καλύπτουν τις ιδιαίτερες ανάγκες των κατοικίδιων, δημιουργία μεγάλης γκάμας προϊόντων προκειμένου κάθε κατοικίδιο να μπορεί να έχει το ιδανικό προϊόν σύμφωνα με τις ανάγκες του και όχι μόνο με γνώμονα τη φυλή του, το μήκος, τον τύπο ή το χρώμα του τριχώματος.
  • Σεβασμός στο Περιβάλλον : Ανακυκλώσιμες συσκευασίες με βιοδιασπώμενες πρώτες ύλες.
  • Πάθος : Εργαζόμαστε με κύριο μέλημά μας την μεγιστοποίηση της γνώσης μας. Το κέρδος της επιχείρησης αποτελεί πάντα επιβράβευση και όχι κύριο αίτιο της δουλειάς μας.
  • Ακεραιότητα / Υπευθυνότητα : Κάθε παραγόμενο προϊόν εμπεριέχει αγάπη, μεράκι και γνώση. Δουλεύουμε πάντα με σεβασμό προς τις ανάγκες των κατοικίδιων ζώων και με ειλικρίνεια ως προς το αποτέλεσμα που μπορούν να προσφέρουν τα προϊόντα μας.